Редактор: кадър БНТУбийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, но може

Редактор: кадър БНТУбийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, но може ...

Ботьо Ботев за убийството на Симеоновско шосе: Какво правят охранители на местопрестъплението? Там трябва да са само специалистиРедактор: 

кадър БНТ

Убийството на Николай Драгополов най-вероятно е поръчково, но може и да е на лична основа. Това коментира в ефира на БНТ бившият полицейски шеф Ботьо Ботев. Той заяви, че все още е много рано в първите дни на разследването да се говори за версии.

Ботев отправи забележка към полицията за поведението ѝ на местопрестъплението на Симеоновско шосе. „Каква е работата на охранителни работници на мястото? Там трябва да се само специалисти“, коментира криминалистът. Той добави, че многото хора на мястото на убийството могат да попречат за откриването на следите на убиеца.

Много пъти автосалоните се ползват за престъпна дейност, коментира също Ботев. Той определи Драгополов като „противоречива личност“ в криминалните среди.

Ботев каза също, че ако има свидетели на убийството, които могат да помогнат на полицията за разкриване на престъплението, на тях трябва да им се осигури защита.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg