Редактор: кадър:  bTVДо края на седмицата ще имаме решение за ваксината

Редактор: кадър:  bTVДо края на седмицата ще имаме решение за ваксината ...

Министър Ангелов: До края на седмицата ваксинираните с първа доза Астра Зенека ще знаят точно какво да правятРедактор: 

кадър:  bTV

До края на седмицата ще имаме решение за ваксината на Астра Зенека и хората, които са получили първата доза от нея, ще знаят точно какво да правят. Отговорът ще е стъпил само на научните данни и на експертите, това увери здравният министър Костадин Ангелов в предаването "Лице в лице" по bTV.

„Ние се справяме по-добре по време на втората вълна, справяме се и при третата. Имайте ни доверие. България е една от малкото държава, която изведе образованието в приоритет. Това, че скоро не сме имали починали учители, е постижение", това каза той по темата образование и ковид.

Министър Ангелов каза, че недоверието на хората се дължи на по-малката информираност. В тази връзка той подчерта, че българите са най-информираните в ЕС.

„Аз искам да отворим всичко, но ще го направим с разум. Тенденцията на намаляване на случаите е трайна. Пътят е правилен“, категоричен бе проф. Костадин Ангелов.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg