Редактор: e-mail: Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил ГарванлиевСлави Трифонов покани македонския представител на

Редактор: e-mail: Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил ГарванлиевСлави Трифонов покани македонския представител на ...

Слави покани македонския представител на Евровизия в екипа си: Василе, ще ти осигурим работа и достоен животРедактор: 

e-mail: 

Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил Гарванлиев

Слави Трифонов покани македонския представител на "Евровизия" Васил Гарванлиев в екипа си. Това той направи чрез пост във фейсбук. Както е известно, в клипа на Гарванлиев се видя българското знаме, а по-късно самият той разкри, че се чувства българин.

Ето какво написа той:

"Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса “Евровизия”, е заплашен да бъде низвергнат от съгражданите си в Северна Македония, защото обяви, че е и българин, тъй като има и български паспорт. И сега срещу него има кампания в Северна Македония той да не представлява страната на конкурса “Евровизия”. 
Но, уважаеми сънародници, България е навсякъде, където има дори и един българин. И тъй като има един българин в Северна Македония, пардон в Северна Македония има много българи, но аз визирам конкретно Васил Гарванлиев, затова му предлагам следното: 
Василе, скъпи приятелю, ти си добър певец, а аз и моите колеги имаме опит в продуцирането на добри певци. Заповядай при нас и аз и моят екип ще ти осигурим работа и достоен живот. Решението е твое. Българите трябва да се подкрепяме".Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg