Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В Лондон им пускат тестовете за коронавирус по

Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В Лондон им пускат тестовете за коронавирус по ...

Милена Славова: Преди 2018 година България е закупила тестове за грип, сега с тях тестват за коронавирус.Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

В Лондон им пускат тестовете за коронавирус по пощата. Да си бръкнат в гърлото и носа, след това обратно да го пуснат, фирмата им плаща, защото работят от вкъщи. Едно момче получава такъв тест и го отсвирило, без да си взема никакъв секрет и получава на другия ден, че е положителен, но как.

Това каза рок певицата Милена Славова в „Крум Савов Live” по Телевизия 7/8.

Друг случай в Лондон. Фирма изпраща служителите си за тестове, навеждат се, дават си данните, чакат, чакат, не им идва реда. Полудели от чакане, решават да си тръгнат, на другия ден им казват, че са положителни, как положителни, ние не сме дали. На моя позната й звънят по телефона. Вие ли сте, аз съм, вие сте положителна. Но аз съм добре, нямам намерение да си правя тест. Ама, как така не сте си правили. След 15 минути пак й звънят. Вашият тест е положителен, ами аз не съм си правила... Значи, или става някаква грешка или е нещо друго. Какъв е смисълът това да се случва?, допълни Славова.

Това, което съм прочела и затова ще го коментирам е, че преди 2018 година България е закупила тестове. Обаче тогава е нямало Ковид-19, тестове за по 6 долара, сега е написано, че те са същите, с които се тестват за коронавирус, а те са тестове за грип. Възможно ли е това, някакви дотации ли има, колкото повече са положителните тестове, толкова повече пари ли вземат, каза още Милена Славова.

 

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg