Редактор: e-mail: Кадър бТВИмаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят

Редактор: e-mail: Кадър бТВИмаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят ...

Ризова от парламента: Предлагат добавката от 50 лева за пенсионерите да остане до края на годинатаРедактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Имаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят програмата помежду си. От няколко дена има проектопрограма, която включва основните приоритети на всяка партия и това, което тя намира за особено важно да се случи в този може би последен или предпоследен работен ден на Народното събрание. Това заяви за БТВ от Парламента Десислава Ризова.

Какви са приоритетите? За "Има такъв народ" приоритет е намаляването на партийната субсидия на един лев и съответно промени в закона за политическите партии. БСП пък са предложили актуализация на пенсиите на възрастните хора. "Изправи Се/Мутри вън" предлагат добавката от 50 лв за пенсионерите да остане до края на 2021 година. "Демократична България" са предложили комисия за Росенец, в програмата е и осигуряване на достъп до руската ваксина Спутник V за всички български граждани, така че нещата тук са в развитие и всичко се очаква да стане ясно до минути, каза още Десислава Ризова.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg