Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПрестрелката между служебния министър на културата Велислав Минеков

Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПрестрелката между служебния министър на културата Велислав Минеков ...

Велислав Минеков: Крайно време е Кошлуков да си ходи. Нежелан е от хора, отдали живота си на БНТРедактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Престрелката между служебния министър на културата Велислав Минеков и генералния директор на БНТ Емил Кошлуков продължи с нов "залп" от страна на скулптора, който говори преди минути в предаването "Студио Хъ" по "7/8 ТВ".

 

"При гостуването ми в БНТ най-малка вина за случилото се в студиото има водещата. Аз дори й се извиних после. Но имаше много въпроси и отлагане, а това не беше интервю, а право на отговор. Повече тъжно, отколкото гнусно, но това е тактиката на господина, който води обществената телевизия. Крайно време е да си ходи, той е напълно нежелан. Занесох подписка от 2500 души. Вътре е интелектуалният елит на нацията. Вътре има хора, отдали живота си на БНТ. Някои от тях са изгонени от него

Реалните зависимости се виждат. Това всъщност поставено лице, което трябва да обслужва бившата партия ръководителка на страната, това е джипка ТВ. Това е този скандал с прекъсването на предаванията. Той го обяснява с редакционна политика. Питам тогава защо само тази партия има право да прекъсва предаване на националната телевизия. Не е тъжно, а отвратително", каза той.

"Защо намалиха бюджета на БНР, а увеличиха бюджета на БНТ, където се харчи безразборно. Там трябва много голяма проверка с години назад. 80 милиона на година е бюджетът им, 2-3 хиляди души са служителите. Същият директор си позволи в предаване да държи монолог половин час. Измисли си неща за моята биография.

Нямам роднини от ЦК на партията, нито семейството ми е почивало в каквато и да е станция някога", коментира още той.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg