Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЦанко - по-малкият брат на футболната звезда Христо

Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЦанко - по-малкият брат на футболната звезда Христо ...

Цанко Стоичков: Вече няма да ядем магистрали сутрин, обед и вечер. ИТН да обяви новото началоРедактор: 

e-mail: 

Кадър: "7/8 ТВ"

Цанко - по-малкият брат на футболната звезда Христо Стоичков, коментира актуалната политическа обстановка в България и изрази задоволство от това, че, според него, идват нови хора на власт.

"Мика Зайкова е уникална жена - респект към нея. Ива Митева ми допада много, там й е мястото. Вече няма да вечеряме, да закусваме и да обядваме магистрали. "Има такъв народ", според мен, трябва да излезе с ясните си цели и да обяви: "Това е краят. Започва нашето ново начало". А не като през 1989 г., когато викаха "Времето е наше", а от Бистрица или най-горе от Бояна викаха "Времето е ваше, но всичко друго е  наше". Оттогава няма оправия. Хората, които са в сянка вече, почти пред пенсиониране, точно те дърпат конците. Куфарчетата, където останаха, те колят и те бесят в момента. Куфарчетата не са в мен", коментира той.

Цанко Стоичков разкри също за нова инициатива, която предвижда. "Имам желанието да сформирам неправителствена организация и в скоро време ще бъде факт. Целта е само една - българският народ. Образование, спорт, икономика - абсолютно всичко. Ще го правя с екип от хора - имам 6-7 човека, трима са от чужбина, четирима от България. Възпитани, умни, интелигентни, с висше образование. Искаме нормалният българин да влезе в магазина и да си купи олиото на цената, която трябва", обясни Стоичков.

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg