Редактор: e-mail: Кадър БНТНека този, който каже, че господин Петър Илиев е

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТНека този, който каже, че господин Петър Илиев е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който излезе и каже, че е плагиатствал с книгата си

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Нека този, който каже, че господин Петър Илиев е плагиатствал с книгата си, желая да застане с лицето си и да го каже, желая да застане директно и да го каже, с цел да може да бъде наказан от господин Петър Илиев.

Това прикани Тошко Йорданов пред медиите, представен от Българска национална телевизия.

Много апелирам този, който твърди, че господин Петър Илиев е плагиатствал, да излезе и да го каже, с цел да отиде господин Илиев надлежно с този човек в правосъдна зала. Това нещо, единствено да ви светна сътрудници, когато се издаде книга, която има трима пасажи, с които индивидът, който се усеща ощетен, в границите на шест месеца може да заведе иск, тъй като това е закононарушение. Да не приказваме за случая, че става дума за сътрудници, които са в един и същи юридически факултет. Книгата, с която намесват загатват някои хора в медиите не знам от кое място, е излязла преди повече от 5 години, тъй че този, който се че увствал ощетен, в този момент може да го направи. Повтарям, да удостовери, да излезе с лицето си и да се срещнат в правосъдна зала с господин Петър Илиев, сподели още Тошко Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР