Редактор: кадър: БНТНа България ѝ трябва правителство, което да досвали Бойко

...
Редактор: кадър: БНТНа България ѝ трябва правителство, което да досвали Бойко
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Такова купуване на гласове не е имало, МВР саботираше сигналите

Редактор: 

кадър: Българска национална телевизия

На България ѝ би трябвало държавно управление, което да досвали Бойко Борисов от властта, това съобщи в студиото на Българска национална телевизия Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. Той също по този начин съобщи, че такова пазаруване на гласове, което е имало на последните парламентарни избори, не е имало в никакъв случай.

Свиленски заяви, че към полицията са подавани сигнали в изборния ден за пазаруване на вота, само че Министерство на вътрешните работи е саботирало подадените сигнали. Полицейските екипи са реагирали на сходни сигнали с по три часа забавяне.

„ Вероятно сме сбъркали на доста места ”, по този начин разяснява социалистът тежката загуба на Българска социалистическа партия. Той изясни, че хората не са разбрали поддръжката на Българска социалистическа партия за митингите през лятото на 2020 година. Според Свиленски, тогава е имало въодушевление митингът да не се политизира, по тази причина Българска социалистическа партия не са декларирали непосредствено прозицията си, въпреки че са взели участие в демонстрациите. „ По-голямата рецензия е, че не напуснахме Народното събрание ”, сподели Свиленски. Той изясни, че социалистите са останали в Народното събрание, с цел да отстояват измененията в Избирателния кодекс, които в последна сметка са се оказали свързани с проблемите на вота на 4 април.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР