Редактор: кадър:  bTVДо края на седмицата ще имаме решение за ваксината

...
Редактор: кадър:  bTVДо края на седмицата ще имаме решение за ваксината
Коментари Харесай

Министър Ангелов: До края на седмицата ваксинираните с първа доза Астра Зенека ще знаят точно какво да правят

Редактор: 

кадър:  bTV

До края на седмицата ще имаме решение за имунизацията на Астра Зенека и хората, които са получили първата доза от нея, ще знаят тъкмо какво да вършат. Отговорът ще е стъпил единствено на научните данни и на специалистите, това увери здравният министър Костадин Ангелов в предаването " Лице в лице " по bTV.

„ Ние се оправяме по-добре по време на втората вълна, оправяме се и при третата. Имайте ни доверие. България е една от дребното страна, която изведе образованието в приоритет. Това, че скоро не сме имали умряли учители, е достижение ", това сподели той по тематиката обучение и коронавирус.

Министър Ангелов сподели, че недоверието на хората се дължи на по-малката осведоменост. В тази връзка той акцентира, че българите са най-информираните в Европейски Съюз.

„ Аз желая да отворим всичко, само че ще го създадем с разсъдък. Тенденцията на понижаване на случаите е трайна. Пътят е верен “, безапелационен бе проф. Костадин Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР