Редактор: e-mail: Снимка фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе яростна атака срещу премиера

...
Редактор: e-mail: Снимка фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе яростна атака срещу премиера
Коментари Харесай

Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората

Редактор: 

e-mail: 

Снимка фейсбук/Корнелия Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия предприе гневна офанзива против премиера в оставка и определени партии поради техни действия. 

Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и не помниха за проблемите на хората. Днес се гласоподават нашите оферти за преизчисляване на пенсиите и “Спутник V ”. В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и не помниха за проблемите на хората. Борисов приказва за " джуркане " на претенденти за ЦИК, Слави му дава отговор, че и при неговото ръководство било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

Така стартира острият си коментар Корнелия Нинова.

През това време туристическият сезон е пред неуспех, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди компании банкрутират, цените порастват, вият се опашки и текат кавги за ваксини.

Никой не се интересува за какво бюджетът е на недостиг още при започване на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са напълно други. И те ще стоят за решение даже и след новите избори, дори с още по-голяма мощ. Има ли рационални политици, които да мислят за хората и техните действителни проблеми? Ще проличи през днешния ден, когато се гласоподава нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и договаряния за “Спутник V ”, пише още в персоналния си профил във фейсбук Корнелия Нинова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР