Редактор: e-mail: Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил ГарванлиевСлави Трифонов покани македонския представител на

...
Редактор: e-mail: Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил ГарванлиевСлави Трифонов покани македонския представител на
Коментари Харесай

Слави покани македонския представител на Евровизия в екипа си: Василе, ще ти осигурим работа и достоен живот

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: 7/8 ТВ и Youtube/Васил Гарванлиев

Слави Трифонов предложения македонския представител на " Евровизия " Васил Гарванлиев в екипа си. Това той направи посредством пост във фейсбук. Както е известно, в клипа на Гарванлиев се видя българското знаме, а по-късно самият той разкри, че се усеща българин.

Ето какво написа той:

" Васил Гарванлиев, който би трябвало да съставлява Северна Македония на състезанието “Евровизия ”, е застрашен да бъде отлъчен от съгражданите си в Северна Македония, тъй като разгласи, че е и българин, защото има и български паспорт. И в този момент против него има акция в Северна Македония той да не съставлява страната на състезанието “Евровизия ”. 
Но, уважаеми сънародници, България е на всички места, където има даже и един българин. И защото има един българин в Северна Македония, пардон в Северна Македония има доста българи, само че аз имам предвид съответно Васил Гарванлиев, по тази причина му предлагам следното: 
Василе, скъпи приятелю, ти си добър артист, а аз и моите сътрудници имаме опит в продуцирането на положителни артисти. Заповядай при нас и аз и моят екип ще ти осигурим работа и заслужен живот. Решението е твое. Българите би трябвало да се поддържаме ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР