Редактор: e-mail: Кадър бТВВече съм буден гражданин, защото каквато и позиция да

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВече съм буден гражданин, защото каквато и позиция да
Коментари Харесай

Дончев: Скандалите в комисията по ревизия са предизборно мероприятие и махленски

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Вече съм безсънен жител, тъй като каквато и позиция да заемаш, не може да губиш качествата си на безсънен жител. Напускам властта с известна доза облекчение. Това е доста тежък товар и не всеки може да го да го носи. Имам убеждението, че в това число, базирайки се на обстоятелства, на данни, сравнявайки стореното с програмата, с която е пристигнало в ръководството това държавно управление, че огромна част от нещата, които са били като цели, доста от тях се свършиха.

Това сподели някогашният вицепремиер Томислав Дончев, който към този момент е зам.-председател на ГЕРБ, в " Тази заран " по бТВ.

Не се тормозя за свадите в комисията по проверка. Ако някой доста се тормози от това, което е станало и ще стане на следващия ден, не е кадърен да се оправя с такива задания. Аз единствено ще ви напомня, че свадите са сякаш непрестанно присъщи на българската политика. Скандали има всевъзможни по време на всяко държавно управление. Какви са тъкмо тези кавги в тази тази комисия по проверка, за мен това е всъщност предизборно мероприятие. За мен това е просташки скандал. Един бизнесмен споделил някакви изказвания, различен излиза с контратвърдения. Тези техни изказвания няма да се отразят добре на стопанската система, сподели още Томислав Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР