Редактор: e-mail: Кадър бТВИмаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИмаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят
Коментари Харесай

Ризова от парламента: Предлагат добавката от 50 лева за пенсионерите да остане до края на годината

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Имаше председателски съвет, на който партиите трябваше да уточнят програмата между тях. От няколко дни има проектопрограма, която включва главните цели на всяка партия и това, което тя намира за изключително значимо да се случи в този може би финален или предпоследен работен ден на Народното събрание. Това съобщи за БТВ от Парламента Десислава Ризова.

Какви са целите? За " ИТН " приоритет е намаляването на партийната дотация на един лев и надлежно промени в закона за политическите партии. Българска социалистическа партия пък са предложили актуализация на пенсиите на възрастните хора. " Изправи Се/Мутри вън " оферират добавката от 50 лева за пенсионерите да остане до края на 2021 година. " Демократична България " са предложили комисия за Росенец, в програмата е и обезпечаване на достъп до съветската ваксина Спутник V за всички български жители, тъй че нещата тук са в развиване и всичко се чака да стане ясно до минути, сподели още Десислава Ризова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР