Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПрестрелката между служебния министър на културата Велислав Минеков

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПрестрелката между служебния министър на културата Велислав Минеков
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Крайно време е Кошлуков да си ходи. Нежелан е от хора, отдали живота си на БНТ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Престрелката сред служебния министър на културата Велислав Минеков и генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков продължи с нов " залп " от страна на скулптора, който приказва преди минути в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ ".

 

" При гостуването ми в Българска национална телевизия най-малка виновност за случилото се в студиото има водещата. Аз даже й се извиних след това. Но имаше доста въпроси и отсрочване, а това не беше изявление, а право на отговор. Повече тъжно, в сравнение с гнусно, само че това е тактиката на господина, който води публичната телевизия. Крайно време е да си върви, той е изцяло нежелателен. Занесох подписка от 2500 души. Вътре е интелектуалният хайлайф на нацията. Вътре има хора, отдали живота си на Българска национална телевизия. Някои от тях са изгонени от него

Реалните зависимости се виждат. Това в действителност сложено лице, което би трябвало да обслужва някогашната партия ръководителка на страната, това е джипка ТВ. Това е този скандал с спирането на предаванията. Той го изяснява с публицистична политика. Питам тогава за какво единствено тази партия има право да прекъсва предаване на националната телевизия. Не е тъжно, а непоносимо ", сподели той.

" Защо понижиха бюджета на БНР, а усилиха бюджета на Българска национална телевизия, където се харчи безсистемно. Там би трябвало доста огромна инспекция с години обратно. 80 милиона на година е бюджетът им, 2-3 хиляди души са чиновниците. Същият шеф си разреши в предаване да държи монолог половин час. Измисли си неща за моята биография.

Нямам родственици от Централен комитет на партията, нито фамилията ми е почивало в каквато и да е станция в миналото ", разяснява още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР