Ред и сигурност – това гарантираха при срещите си с

...
Ред и сигурност – това гарантираха при срещите си с
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Основни приоритети за мен ще бъдат инфраструктурните проекти и грижата за хората

Ред и сигурност – това подсигуряваха при срещите си с поданици на кварталите "Изгрев " и "Гладно поле " претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и на регион „ Източен “ Иван Стоянов. Така те откликнаха на главния проблем, който вълнува жителите в тази част на града.

Единна система с дежурен админ за непрекъснато видеонаблюдение на основните места, бързо взаимоотношение с Шесто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, обходни патрулни двойки от Оперативна програма "Общинска защита " са измежду заложените от Иван Стоянов ограничения за сигурност в управническата стратегия за региона.



Здравко Димитров бе безапелационен, че с изключение на сполучливото осъществяване на огромните инфраструктурни планове за Пловдив, негова непрекъсната и значима задача ще е градът да бъде комфортен за всички негови поданици, без значение дали живеят в центъра или в крайните квартали. Той съобщи, че ще поддържа всяка концепция на Иван Стоянов в тази тенденция.

Кандидатите за кмет на Пловдив и за регион "Източен " дадоха обещание намерено и почтено ръководство, допитване до жителите по какъв начин по най-хубавия метод да се решат значими за общността проблеми. И двамата поеха ангажимент да се усъвършенства положението на вътрешните улици, междублоковите пространства, да се изградят нови паркове с детски и спортни площадки, най-малко още една нова детска градина, охраняеми паркинги и стотици други паркоместа.



В срещите с жителите от региона интензивно се включиха претендентите за общински съветници Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев, актуалният областен кмет Николай Чунчуков, заместник-областният шеф Петър Петров, който също е бил кмет на "Източен ", членове и симпатизанти на ГЕРБ. Всички те приканиха пловдивчани на локалните избори на 27 октомври да гласоподават за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР