Red Bull Advanced Technologies- специализираното инженерно подразделение на Red Bull

...
Red Bull Advanced Technologies- специализираното инженерно подразделение на Red Bull
Коментари Харесай

RED BULL навлиза в света на хиперколите с RB17

Red Bull Advanced Technologies- профилираното инженерно поделение на Red Bull Racing Group, разгласи първите детайлности за напълно нова своя самодейност, наречена RB17.

RB17 ще бъде напълно вътрешна за компанията разработка, за която ще дава отговор Ейдриан Нюи, и ще съставлява двуместен хиперкар, основан с единствена цел да предложи висшото преживяване на спортната писта.

RED BULL RB17 ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 50 екземпляра, като началото на процеса по сглобяването на колите е планувано за 2025 година.

"В RB17 ще бъде всичко, което знаем за основаването на шампионски автомобил за Формула 1, в опаковка, която предлага рискови равнища на пътно държание в двуместен автомобил за пистата ", споделя Ейдриан Нюи.



RED BULL RB17, който ще получи хибридна задвижваща система с оптималната мощ от над 1100 конски сили, ще коства най-малко 5 милиона британски лири, като против тази цена бъдещите притежатели на автомобила ще получат пряк достъп до екипа на Red Bull Racing, включително до симулатори, развойна стратегия, тренировки на писта и образование.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР