Ред Бул Залцбург – Ливърпул, вторник, 19:55 часа, Шампионска лига

...
Ред Бул Залцбург – Ливърпул, вторник, 19:55 часа, Шампионска лига
Коментари Харесай

Футболни прогнози от Шампионска лига: Ще отпадне ли Ливърпул още в групите?

Ред Бул Залцбург – Ливърпул, вторник, 19:55 часа, Шампионска лига
Европейският клубен първенец Ливърпул се сложи в такава позиция, че тимът ще би трябвало да се бори крепко за своето продължение в Шампионска лига до последния мач. Там британският отбор ще мери сили с прекомерно окуражения австрийски хегемон – Ред Бул Залцбург, който има късмет също да продължи към елиминационната фаза от конкуренцията. Това обаче става единствено, в случай че отборът от града на Моцарт успее да победи Ливърпул на мача в Австрия. Ето и подробна разбивка на футболните прогнози , които избрах за вас от този дуел: 
До края на декември можете да се възползвате от промоционален начален бонус от 100% до 250 лв. в 7777.bg (18+) - детайлности вижте тук! 
Прогноза №1 : Победа за Ливърпул – 1,87 коефициент.
Както споменахме по-нагоре, Ливърпул ще би трябвало да свърши своята работа против извънредно подъл и прекомерно окуражения отбор на Ред Бул. Предвижданията ми за този мач са, че опитът на отбора от последните години в Европа ще помогне и „ алените ” ще съумеят да вземат трите точки на „ Ред Бул Арена ”.
Прогноза №2 : Победа за Ливърпул през първото полувреме – 2,38 коефициент.
Ставката за този пазар да може Ливърпул да води на почивката е прекомерно добра. Ред Бул Залцбург ще се втурне в неспирни офанзиви в хода на срещата, което ще остави огромни пространства за бързата игра на Ливърпул. Смятам, че още през първото полувреме мърсисайдци ще имат нужния превес, с цел да излезе този
залог.

Прогноза №3: Над 2,5 гола в мача 1,40 коефициент.
Домакините играят доста нападателно, само че в този момент ще им се наложи това да бъде още по-яростно в предни позиции. Победа ще направи по този начин, че отборът ще може да се класира напред в Шампионската лига, до момента в който гостите се нуждаят единствено от тъждество. Нападателят на домакините Арлинг Холанд има 28 гола и седем решаващи паса в 21 мача през сезона,а също по този начин е и с осем гола в пет мача от европейската конкуренция. Смятам, че головете, които ще забележим в Австрия ще бъдат на 95% над два.
Прогноза №4: Ливърпул и гол/гол (коефициент 2.88) 
Доминацията на Ливърпул в Англия е общоизвестен факт, само че също по този начин е ясно, че тимът има едвам три сухи мрежи на Острова от началото на сезона. Причините за тази статистика са сложни и считам, че с изключение на успеха за „ алените ”, то Ливърпул ще записва попадение и от своя противник във вторник вечер. Първата среща приключи с победа 4:3 на англичаните, които удобно поведоха с 3:0, само че след разпределяне Залцбург върна небрежно през втората част трите гола. Досега и двата тима в група Е на шампионата нямат мач без да са позволили гол и считам, че тази наклонност ще се резервира до края на групата, с едната разлика, че Ливърпул ще победи.
Залог на вечерта: Ливърпул или еднакъв (коефициент 1.29) 
Коефициентът от 1,29, даден от 7777.bg е не изключително атрактивен, само че поради залога, пред който са изправени хората на Юрген Клоп, то считам, че е изцяло резонно да се изиграе в колонка с други предвиждания или на сингъл с по-висока сума. Както споменахме, европейският първенец се нуждае да не губи срещата си в Австрия против Залцбург, а равенството при визитата също устройва клуба да отиде към 1/8-финалите от ШЛ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР