realme, най-бързо растящият бранд за смартфони, представя три нови продукта

...
realme, най-бързо растящият бранд за смартфони, представя три нови продукта
Коментари Харесай

realme представя дългоочакваната серия 9 в България

realme, най-бързо растящият бранд за смарт телефони, показва три нови продукта от дълго чаканата серия 9. В продължение на задачата си да направи по-достъпни 5G технологиите, компанията показва два нови 5G модела realme 9 Pro+ и realme 9 Pro, както и realme 9i.

Българските консуматори ще бъдат измежду първите в Европа, които ще имат достъп до нововъведенията на realme. Продажбите стартират още от на следващия ден в  обектите на Технополис и Зора на цени от 449.99 лева (realme 9i), 649.99 лева (realme 9 Pro) и 749.99 лева (realme 9 Pro+). В края на тримесечието се чака устройствата да се оферират със специфични предложения и на клиентите на мобилните оператори.

realme 9 Pro+ е първият артикул, който компанията показва за годината и първият бранд, който включва флагшип камерата Sony IMX766 OIS в междинния ценови клас. realme 9 Pro+ е с присъщия за серия 9 хамелеонов дизайн, процесор Dimensity™ 920 5G и Ultra Smooth Display с 90Hz освежаване. realme Pro+ e и първият смарт телефон с UI 3.0 основан на Android 12 през 2022.

Технологията ProLight Imaging, двойният стабилизатор и AI Noise Cancellation 3.0 трансформира качеството на фрагментите в най-хубавото в целия средноценови сегмент и сравнимо с това на по-скъпите флагшип модели.

Серията 9 Pro е измежду първите с MediaTek® Dimensity™ 920 5G процесор, което трансформира устройствата с най-хубавото им предствяне в сегмента, съгласно Benchmark score с оценка 500 000. Super AMOLED екранът с високо освежаване от 90Hz прави вероятни брилянтни цветове и гладко потребителско преживяване с вграден датчик за пръстов отпечатък, който може да мери сърдечния пулс.

realme 9 Pro: извънредно 5G показване в междинния ценови клас 

realme 9 Pro е другият мощен представител в сегмента с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, до 13GB динамична RAM и течно изстудяване. Той също е с изключителния преливащ хамелеонов дизайн, присъщ за серията и мощна 64MP тройна камера с извънреден Street Mode 2.0, 3.5mm Hi-Res Certified Headphone Jack и последния realme UI 3.0 основан на Android 12.

realme продължава да развива дръзкия си и характерен дух с първия в Европа смарт телефон “хамелеон ” – дизайн с преливаща светлина (Light Shift Design).

Вдъхновен от органичните фотохромни материи, задният панел има функционалността да трансформира цвета си, когато е изложен на слънчева или ултравиолетова светлина. Само за пет секунди задният панел трансформира цвета си от синьо към алено и възвръща синия цвят незабавно щом се в профил от директната светлина.

За постигането на хамелеоновия резултат са употребявани голям брой новаторски технологии, от дебелината на изменящия цвета си пласт до придържащите стъклени пластове и продължителността на променливите тонове. Над 200 научни опита са направени, с цел да се преодолеят провокациите, в това число по какъв начин да бъде променена молекулната конструкция за смяна на цвета на материала и бързото му възобновяване. realme първа сътвори водещия двупластов фотохромен развой и добави органически композиращ пласт, който освен подсигурява стремежи резултат, само че усилва преливането на цветовете с 40%.

Заедно с естетския дизайн, realme 9 Pro впечатлява с физически дизайн с 7.99 мм дебелина на устройството и тежест от едвам 182 г, което го трансформира в един от най-тънките realme артикули.

realme 9i: мощна батерия и извънредно показване

realme 9i дава обещание извънредно показване поради серия нововъведения, част от които са международния дебют на Qualcomm Snapdragon 680 и намалената консумация на сила. Заедно с това устройството предлага първото в сегмента решение за зареждане с 33W като в същото време дава опция за осъществяване на 48.4 часа телефонни диалога с 5000mAh батерия. Сравнено с потенциала на батерията на предшественика си, животът на батерията е усъвършенстван с цели 46%.

realme 9i има 90Hz екран, присъщ за устройствата от високия клас. Заедно с това, realme 9i поддържа технологията DRE (Dynamic RAM Expansion), която разрешава вътрешната памет да се конвертира във виртуално пространство като укрепва устройството с до 11 GB RAM.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР