Реалистично правителство на малцинството може да спокойно и от неофициалните

...
Реалистично правителство на малцинството може да спокойно и от неофициалните
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов доволен: Парламентът е жив, вече не е канцеларски печат на Борисов

Реалистично държавно управление на малцинството може да умерено и от неофициалните диалози, които организирахме е, че може да се обединим към промени в Изборния кодекс, правосъдна промяна. Това е напълно задоволително като обединяване за начало на всички и е един напълно работещ вид.
Това съобщи юрист Николай Хаджигенов, заместник-председател на обединението „ Изправи се! Мутри вън! в утринния блок  на Българска национална телевизия.
 Хаджигенов: Парламентарна група ще има, Манолова ще е ръководител (ВИДЕО) Хаджигенов: Парламентарна група ще има, Манолова ще е ръководител (ВИДЕО)
Парламентарна група ще има. Тя се споделя " Изправи се! Мутри вън! ". Председател на групата ще бъде госпожа Мая Манолова. Аз ще бъда зам.-пр...
Коалицията желае да направи избрани неща по избран метод и имат съвсем 100% единодушие по тематиките. Ние работим дружно, допълваме се, което е отлично, посочи юрист Хаджигенов и добави, че е впечатлен от позицията на Има Такъв Народ. Сега има по належащи проблеми, които би трябвало да се решат и това не е тематиката с мажоритарния избор, сподели той.
За това какъв парламентарен ден може да се чака по време на утрешното Народно заседание, Хаджигенов отсече, че броят на оперираните менискуси на Борисов към този момент е еднакъв на броя на убитите му дядовци от комунистите . Няма да го забележим в Народното събрание, само че това е най-големият политически страхливец на сцената в последните несъмнено 200 години, атакува той премиера в оставка.
„ В първите дни ние показахме, че имаме жив парламент, а не писалищен щемпел на Борисов, в който поставя щемпел и си отпътува, а жив парламент, който диша, който се бори и който желае нещо да промени “, безапелационен бе юрист Хаджигенов. Според него срокът на 45-то Народно събрание ще бъде задоволително дълъг и не би подкрепил нито едно предложение на ГЕРБ.
По думите му, всички политически сили подхождат внимателно за съставянето на държавно управление и има възприятието, че всички живеят с вярата да се трансфорат на следващия ден в държавно управление на Иван Костов. Политическите сили би трябвало да се научат да работят в композиция, в сложни условия, настоя той.
 В политиката лъжата е метод на живот, в моя живот за лъжите се лежи в пандиза В политиката лъжата е метод на живот, в моя живот за лъжите се лежи в пандиза
Това съобщи едно от лицата на обединението " Изправи се!Мутри вън! " юрист Николай Хаджигенов пред Нова телевизия. За следващ път той опи...
Според него предварителните мисли и дейности постоянно са добре пристигнали и има време за тактика и нужните ходове. Трябва да се уеднаквят позиции по избрани позиции и обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ са почнали диалог с всички опозиционни партии за сформиране на кабинет.
Какво сподели съдружният сътрудник на Хаджигенов!
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР