Реал (Мадрид) завърши със загуба сезона в Ла Лига. Белите

...
Реал (Мадрид) завърши със загуба сезона в Ла Лига. Белите
Коментари Харесай

Кошмарният сезон за Реал приключи със загуба

Реал (Мадрид) приключи със загуба сезона в Ла Лига. " Белите " отстъпиха с 0:2 на " Сантиаго Бернабеу " на Бетис. Голове през второто полувреме на Лорен Морон (61) и Хесе (75).

Така " кралския клуб " остана на трето място в крайното класиране в 68 точки, до момента в който андалуският клуб приключи на 11-о място.

Уелската звезда Гарет Бейл не съумя да се сбогува с почитателите на Реал, защото остана неизползвана запаса. Офанзивният футболист ще напусне през лятото.

Срещата стартира с равностойна игра, като последователно гостите от Севиля постановиха превес. В 25-ата минута мощен удар на Марсело за малко да попадне във вратата на Пау Лопес.

Три минути по-късно Марк Бартра се включи в офанзива и стреля мощно, само че Кейлор Навас съумя да избие. В 34-ата минута пробив на Варан приключи с центриране, бранител на Бетис не съумя да почисти. Топката стигна до Бензема, който стреля в гредата.
 Снимка 424078
Източник:

Секунди по-късно Джовани Ло Селсо се измъкна от засадата на домакините и трансферира Навас, само че стражът отново съумя да се намеси решаващо. Малко по-късно с глава Жуниор Фирпо стреля в навън.

В 57-ата минута Винисиус финтира състезател на гостите и нанесе удар, който Лопес избави.

В 61-ата минута Бетис поведе. Ло Селсо трансферира защитата и откри Андрес Гуардадо, който пък асистира на Лорен Морон на далечната греда и нападателят прониза Навас

В 75-ата минута Хесе Родригес повиши на 2:0 след многоходова офанзива на андалусийци.
 Зидан заплаши, че може и да си тръгне от Реал (Мадрид)
Зидан заплаши, че може и да си тръгне от Реал (Мадрид)

" Аз съм треньорът и аз вземам решение "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР