Разстреляният показно с два куршума в главата на Околовръстното шосе

...
Разстреляният показно с два куршума в главата на Околовръстното шосе
Коментари Харесай

Версия: Убитият Драгополов щял да свидетелства по дело за източване на ДДС

Разстреляният показно с два патрона в главата на Околовръстното шосе в София 46-годишен Николай Драгополов, е въртял схеми с кухи компании и подставени лица. Мъжът, който няма нито едно сдружение на свое име, се е съгласил да свидетелства по дело против група за източване на Данък добавена стойност. Трябвало е от понеделник да бъде с защита от Бюрото за отбрана на очевидци. Все още не е ясно дали това е претекстът за ликвидирането на предприемача.
Ултралуксозният джип „ Мерцедес “ G класа, в който бе погубен Драгополов във вторник, е разгласен за продажба от автокъща за 135 000 лв.. Мъжът се е водил неофициално шеф на автокъщата, само че по документи тя е благосъстоятелност на Кирил Кирилов от Видин. Убитият е карал в последните месеци над 20 първокласни автомобила, които са оповестени за продажба в автокъщата на Околовръстното в София.
Фирмата пък е записана през 2008 година на името на Георги Радков от блок 409 в столичния квартал „ Дружба 2 “. След това става благосъстоятелност на брачната половинка на Георги – Боряна. Тя пък я трансферира през 2014 година на социалнослабия Боян Иванов от София, който я ръководи до 2014г., след което се трансферира на македонеца от Скопие Мартин Алампиоски, който пък я трансферира през 2016 година на Кирил Кирилов от квартал „ Нов път “ във Видин, оповестява вестник "Телеграф ".
Дружеството е с адрес улица „ Шимако “ 11 в Симеоново, на който действително се намира леке за градеж, оповестява в „ Телеграф “. Самият офис е на Околовръстния път, където се продават първокласните коли най-вече от марките „ Ауди “ и „ Мерцедес “, а междинната им цена е сред 80 000 и 100 000 лв..
Справка в Търговския указател демонстрира, че сдружението е прехвърляно от един притежател на различен, като възлагането е ставало на правилото „ самичък за себе си “. Примерно – Георги разпорежда на Георги да трансферира компанията на Биляна. Биляна разпорежда на себе си да трансферира компанията на Боян и така нататък
Експерти по данъчни измами разясниха, че това е класическа скица, която действително не е неразрешена от закона, само че е на ръба му.
Убитият Драгополов е с над 20 престъпни регистрации. Автокъщата му се намира в противоположното локално на това, в което беше погубен на Околовръстния път в посока на огромен столичен мол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР