Разстреляният показно преди няколко дни в София бизнесмен Николай Драгополов

...
Разстреляният показно преди няколко дни в София бизнесмен Николай Драгополов
Коментари Харесай

Нова версия за разстрела на Драгополов

Разстреляният показно преди няколко дни в София предприемач Николай Драгополов е екзекутиран от членове на грузинската наркомафия. Дни преди убийството няколко души са влезнали в България, в този момент към този момент са се прибрали в Грузия, твърди Блиц, цитирайки свои източници.

Николай Драгополов е бил каналджия-прекарвал е опиати и то съществени количества. Още преди време той е прибрал сериозна сума за себе си и макар, че е бил предизвестен, че ще му се стъжни, не се е издължил.

При последната договорка също е прибрал голяма сума пари за себе си. Трябвало е да заплати на грузинците огромна сума. Не се е издължил за 40 кг. марихуана, като едното кило се плащало по 10 хиляди лв.. Драгополов още веднъж прибрал парите за себе си. Това коствало живота му. Килърът по всяка възможност е бил експерт и е бил грузинец. Съпровождали са го в България част от членовете на групата, която отглеждала и продавала марихуаната.

Че убиецът е бил супер профисионалист акцентира и топ криминалистът Ботьо Ботев, който сподели, че да стреляш по дете е нагла грубост.

Причината за разстрела не е, че предприемачът с безчет престъпни регистрации е взел решение да стане прокурорски очевидец, а причина за убийството са опиатите, поради които за повторно измамил грузинците. Всеизвестно е, че грузинската мафия има едни от най-кръвожадните членове на света.

Николай Драгополов бе разстрелян в джипа си на 7 април в София. При него във возилото е било и дребното дете на приятелката му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР