Разследват мистериозна смърт във ВрацаИма версия, че 23-годишният е проникнал

...
Разследват мистериозна смърт във ВрацаИма версия, че 23-годишният е проникнал
Коментари Харесай

Младеж загина в пламнала бакалия

Разследват мистериозна гибел във Враца
Има версия, че 23-годишният е проникнал в магазина да краде

Чакат се резултати от аутопсията

Младеж почина при пожар в хранителен магазин на партера в блок на улица “Леденик” №1 във Враца.
Сигнал за огненото злополучие бил подаден към 23 часа във вторник на телефон 112. Обитател на блока съобщил, че е изгаснал тока в цялата постройка покрай така наречен Табашки мост, по стълбището и коридорите се стеле пушек и се виждат пламъци откъм входа, където са електрическите табла.

Пристигналите за минути огнеборци видели, че пламъците във входа на блока идват откъм бакалията. Разбили вратата и съумели бързо да ги потушат. При последвалия оглед в магазина разкрили обгорялото тяло на млад мъж, облечен с дънки и пуловер.

Днес преди обед бе открито, че починалият е 23-годишният врачанин И. С., който има престъпно досие. От полицията работят по няколко версии, като една от тях е, че младежът е влезнал в бакалията да краде, а друга - че е желал единствено да се приюти вътре през нощта. Засега обаче е цялостна тайнственост по какъв начин е зародил пожарът и каква е повода И. С. да не реагира и да не направи опит да се избави. Не се изключва да е бил пийнал или дрогиран.

На мястото са осъществени огледи. Тялото на починалия е предадено за аутопсия и криминалистите чакат резултати, по които да изяснят аргументите за трагичния случай.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР