Разследващите полицаи, поели случая, установили, че патрул с две ченгета

...
Разследващите полицаи, поели случая, установили, че патрул с две ченгета
Коментари Харесай

Гешев спънал задържането на полицаите, опънали “чадър” над шофьора от Околовръстното?

Разследващите служители на реда, поели случая, открили, че патрул с две ченгета били директни очевидци, защото инцидентно или не, се оказали директно зад поршето на Любенов сега на съдбовния конфликт.

 

Камери уловили по какъв начин патрулката се отдръпва от местопроизшествието и застава настрана, без да предприеме каквито и да е дейности, в това число и да се окаже помощ на пострадалите. В момента, в който лъснала истината, прокуратурата била осведомена, като за всичко това били показани и доказателства. Източниците ни настояват, че тази информация достигнала по канален ред и до самия Иван Гешев. 

Най-изненадващото е, че от държавното обвиняване не дали зелена светлина да се подхващат съответните по закон дейности по отношение на издънилите се ченгета от 6-то РУП. Оставили само малка врата за вътрешна инспекция.

 

Ръководството на Министерство на вътрешните работи, несъмнено, отстранило тези блюстители на реда, а “Вътрешна сигурност ” се заела с тяхното нарушение. Но на процедура без действителни дейности от страна на прокуратурата, не може да се разчита на обективно отмъщение, правдивост и  вътрешно пречистване на системата.

 

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР