Разследващите от ФБР признават, че убийството на трима души от

...
Разследващите от ФБР признават, че убийството на трима души от
Коментари Харесай

ФБР: Стрелбата във Флорида може да е терористичен акт

Разследващите от ФБР признават, че убийството на трима души от саудитец в авиобаза на Военноморски сили на Съединени американски щати във Флорида може да бъде терористичен акт. Властите считат, че нападателят най-вероятно е работил самичък. Това заяви в неделя на конференция формалният представител на ФБР Рейчъл Рохас, излъчена от локалните телевизионни канали.
 Стрелецът от базата „ Пенсакола “ е саудитец
Стрелецът от базата „ Пенсакола “ е саудитец

Саудитският крал се е обадил на Тръмп…

Саудитецът Мохамад ал Шамрани откри огън в петък във военновъздушната база на американския флот Пенсакола във Флорида. Той умъртви трима души, а други осем бяха ранени. Ал-Шамрани беше убит от асистент шериф , който дойде на мястото. Саудитски боец пристигна в Съединени американски щати, с цел да премине летателна подготовка.

" Работим по догатката, че това е бил терористичен акт ", сподели Рохас. Тя акцентира, че сега няма информация за съществуването на нови закани във връзка с случая.

" За нас в този момент главната задача е да разберем дали той е работил самичък или е бил част от по-широка мрежа, " добави тя. " В момента ние имаме вяра, че стрелецът е работил самичък, в този случай не са осъществени арести ", посочи Рохас. Тя уточни, че ал Шамрани е стрелял с револвер, с който законно се е сдобил във Флорида.
 Саудитецът е гледал клипове с разстрели преди нападението във Флорида
Саудитецът е гледал клипове с разстрели преди нападението във Флорида

Младият мъж умъртви трима души във военната база " Пенсакола "

" Саудитските управляващи дадоха обещание да сътрудничат напълно на проверяващите ", добави представителят на ФБР.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР