Разследваният като един от най-бруталните изнасилвачи в историята на Бургас

...
Разследваният като един от най-бруталните изнасилвачи в историята на Бургас
Коментари Харесай

Бруталният изнасилвач Гаргамел с първи думи от съда

Разследваният като един от най-бруталните изнасилвачи в историята на Бургас – Илко Тонев – Гаргамел, най-сетне се изправи пред Бургаския областен съд. След мистериозното му бягство от страната и три години разтакаване сред българските и холандските управляващи, европейската заповед за арест бе изпълнена и той най-накрая бе екстрадиран от Нидерландия, предава " Флагман ".

Вчера обаче процесът против него претърпя провал поради отсъствието на единия от членовете на правосъдния състав заради заболяване.
Тонев е упрекнат в закононарушение против жена, осъществено с изключителна свирепост през 2017 година Гаргамел не отговори на публицисти дали съжалява и изпитва ли приятност, до момента в който тормози жертвите си. На въпроса обаче дали синът му е взел участие дружно с него в блудствата, за които е разследван в Холандия, Гаргамел процеди през зъби: „ Я не приказва нелепости! “

Илко Тонев очевидно не бе удивен от отлагането на делото, защото най-вероятно е очаквал още веднъж да си издейства по-лека мярка за неотклонение. Сега обаче ще му се наложи да потърка наровете в Бургаския затвор и да постои много в неприятните условия, от които се оплакваше в Холандия.

Според голям брой доказателства през 2017 година Гаргамела смазва от пердах една от секс робините си, до момента в който тя не изпада в кома, след което я захвърля пред Спешното в Бургас. Изпочупени зъби, разрушен череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, пукнат бял дроб, обезобразено лице, което наподобява на пихтиеста маска, синини и хематоми по цялото тяло – това е част от животинското възмездие против Маргарита, която прави опит да избяга от изверга-сутеньор.

Вчера Маргарита не пристигна в съда, тъй като към момента не може да се оправи с психическата контузия, която ѝ е нанесъл Илко Тонев с издевателствата си. нейната майка обаче бе безапелационна, че ще желаят допустимо най-тежкото наказване за насилника на щерка ѝ.

До ден-днешен Гаргамел не си е признал даже пред юриста си за нито едно от осъществените закононарушения. В Холандия обаче извергът се хвалел, че в България го търсят за зверско закононарушение и заплашвал жриците, че в случай че отхвърлят да работят за него и му опонират, ще имат същата орис.

В началото на февруари стана ясно, че в Холандия също се води следствие против Гаргамел и са се появили нови жертви на жестокостите му.

Според информацията пред холандската полиция се е явила нова жертва на изверга. Това била млада полякиня, която разказала за зверствата, които Гаргамел и малолетният му наследник правили по отношение на нея. Жената отишла непринудено в дома на Илко Тонев, тъй като нямала къде да остане и първоначално всичко било наред. Един ден обаче се появил клиент и тя била принудена да проституира.

Полякинята разказала пред проверяващите, че когато отказвала да одобри клиент, била грубо пребивана и пробождана с остри предмети, посочила и белезите от пострадванията. Жертвата твърдяла, че Илко Тонев и синът му неведнъж са я изнасилвали през времето, когато е живяла в дома им. Един ден съумяла да избяга благодарение на собствен клиент и се явила в полицията. Там тя съобщила, че с изключение на нея е имало и други девойки, на които Тонев бил сутеньор и всички били измъчвани.

През януари месец Тонев има и друга изцепка – арестуван е от управляващите в Холандия в миг на ръководство на микробус с подправени номера. Прекарал е известно време в ареста, по-късно обаче е освободен с мярка подписка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР