Разследването на внезапната смърт на Марадона е намерило шокиращи телефонни

...
Разследването на внезапната смърт на Марадона е намерило шокиращи телефонни
Коментари Харесай

Излезе шокиращ запис между лекарите на Марадона в деня на смъртта му

Разследването на неочакваната гибел на Марадона е намерило шокиращи телефонни записи сред персоналния доктор на аржентинската легенда - Леополодо Луке , и неговата психиатърка Агустина Косачов .
Дон Диего си в Тигре на 25 ноември предходната година след инфаркт, а разменени гласови известия сред двамата лекари в минутите на гибелта му съдържат много притеснителни неща.
Косачов е тази, която е до Марадона в последните му мигове и оповестява за случилото се на Луке: " Сега той е с парамедиците, които се пробват да го върнат към живота, само че преди този момент го правихме ние 10 или 15 минути, тъй като колата за спешна помощ не идваше. Влязохме вътре и той беше леден, без никаква циркулация, започнахме сърдечен масаж и той възвърне ненапълно телесната си температура. Сега парамедиците са с него и не ни споделят каква е обстановката ", споделя тя. " Ние направихме, каквото можахме, Августина, фамилията му беше осведомено за всичко ", дава отговор ѝ Луке.
Впоследствие Луке потегля към къщата на Марадона и се обажда на свои сътрудници. " Аз съм на автомагистралата, той очевидно е починал. Квартал Сан Андрес, би трябвало да отидете по пътя, по който постоянно вървим. Явно е получил инфаркт. Дебалакът ще почине на**ан, нямам визия какво е станало, пътувам натам ", споделя Луке.
Двамата лекари са под следствие дали носят виновност за гибелта на Марадона, като по-тежко е ситуацията на Луке, откакто неотдавна стана ясно, че той е фалшифицирал подписа на Марадона на значими медицински документи, с цел да получи достъп до здравното му досие. Най-вероятно откритите записи няма да могат да се употребяват като доказателство в съда, само че острите думи на Луке демонстрират отношението към именития му пациент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР