Разследване на ФБР установи, че оборудването на Huawei на клетъчни

...
Разследване на ФБР установи, че оборудването на Huawei на клетъчни
Коментари Харесай

ФБР с обвинения към Huawei за събиране на поверителни данни

Разследване на ФБР откри, че оборудването на Huawei на клетъчни кули покрай военни бази в Средния запад на Съединените щати може да прихване и наруши " мощно поверителна връзки на Министерството на защитата “, в това число тази, обвързвана с нуклеарни оръжия, заяви телевизия CNN, цитирайки няколко души, осведомени с въпроса.

Все отново източниците на CNN означиха, че не е ясно дали Пекин в действителност е събирал някакви поверителни данни, употребявайки това съоръжение.

Докладът също по този начин отбелязва, че Съединени американски щати са решили да анулират план от 2017 година, посредством който Китай предложи да влага 100 милиона $ за създаване на китайска градина с храмове и пагода във Вашингтон, която беше показана като туристическа атракция.

Оттогава обаче ФБР откри, че пагодата ще бъде издигната с материали от Китай, които не могат да бъдат изследвани от американските митници, защото ще бъдат изпратени в дипломатически пощенски колета и че пагодата ще бъде ситуирана на една от най-високите точки в града, която е " идеално място за събиране на разследващи сигнали ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР