Разширените вени са наказание за много жени. Оказва се, че

...
Разширените вени са наказание за много жени. Оказва се, че
Коментари Харесай

Разширените вени

Разширените вени са наказване за доста дами. Оказва се, че след 22-годишна възраст доста дами се сблъскват със спукани капиляри и потъмнели вени по краката си. Бременността, наднорменото тегло и неналичието на придвижване спомагат за появяването на бързото развиване на разширените вени. И до момента в който при някои е повече козметичен и изящен проблем, разширените вени провокират болежка и дискомфорт при други.

Ако и вие страдате от това, спазвайте следните препоръки:

Правете си леден душ на краката по един път или два пъти дневно.

Не носете безусловно равни подметки или прекомерно висок ток.

Отслабнете, в случай че сте с наднормено тегло.
 разширени вени Thinkstock/Getty Images
Не носете тежко.

Спортувайте - бягане, пилатес, аеробика. Това ще ви помогне в битката с целулита .

Повдигайте краката си на стол или табуретка постоянно щом можете.

При по-тежки случаи на разширени вени (склеротерапия), когато предизвикват болежка или са надути, огромни и грозни, се постанова медикаментозно лекуване . Има разнообразни способи, само че множеството от тях по никакъв начин не са евтини.

Особено ефикасни са инжекциите, които набират от ден на ден известност. Важното при този способ на лекуване е да се локализира тъкмо от къде идва казуса, с цел да бъде сполучливо отстранен.

Разширените вени не трябва да се подценяват, а да се вземат ограничения, до момента в който не е станало късно. Затова не подминавайте спуканите капиляри на краката си с мисълта, че в този момент нямате време да се занимавате и не се надявайте, че ще се излекувате от единствено себе си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР