Разсекретените документи на ЦРУ за НЛО вече са свободно достъпни

...
Разсекретените документи на ЦРУ за НЛО вече са свободно достъпни
Коментари Харесай

ЦРУ публикува в интернет документите за НЛО


Разсекретените документи на Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО към този момент са свободно налични в интернет
(снимка: CC0 Public Domain)

В сички разкрити файлове с информация за неидентифицирани летящи обекти, с които Централно разузнавателно управление на САЩ разполага, към този момент са свободно налични в и нтернет. Файловете са оповестени в елементарен за из прилагане PDF формат с опция за търсене.

Несъмнено, сходни материали ще бъдат посрещнати с голям интерес от аудиторията. Всички файлове на Централно разузнавателно управление на САЩ, свързани с НЛО, са налични на уеб страницата – частна база данни за декласифицирани записи, която събира документи от 1996 година
още по тематиката
Но въпреки Централно разузнавателно управление на САЩ да твърди, че е разгласило цялостната сбирка с материали, няма метод това да бъде доказано, разяснява Black Vault. Някои записи, както е маркирано на уеб страницата, са редактирани авансово, до момента в който в други липсва част от информацията.

Архивните файлове съдържат някои странни и занимателни истории. Например, има документ за „ сасовските гърмежи ”. Инцидентът е станал в град Сасово, област Рязан, през 1991 година, когато мистериозна детонация остави 28-метров кратер в земята. Този гърмеж беше предшестван от „ чудноват плач ” и „ огнена сфера ”.

Джон Гринуолд-младши, който основа Black Vault и се бори за свободен достъп до записите за НЛО в продължение на десетилетия, споделя пред, че прави това, тъй като „ обществото има право да знае! ”

Законът за общественото финансиране, подписан от Доналд Тръмп през декември, също по този начин подсигурява, че всички разследващи организации на Съединени американски щати – от ФБР до Централно разузнавателно управление на САЩ – ще предадат на Конгреса цялата информация, която имат за НЛО, през 2021 година Това значи, че тези документи евентуално също ще станат свободно налични.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР