Разривът в отношенията между гръцкия колос Панатинайкос и Евролигата достигна

...
Разривът в отношенията между гръцкия колос Панатинайкос и Евролигата достигна
Коментари Харесай

Крайно, но факт: Панатинайкос напуска Евролигата!

Разривът в връзките сред гръцкия исполин Панатинайкос и Евролигата доближи своята връхна точка. Собственикът на “детелините” Димитрис Янакопулос разгласи, че ПАО няма да продължи присъединяване си в най-силния клубен шампионат на континента, откакто останалите тимове от елитната конкуренция, както и управлението на Евролигата са отхвърлили всички негови оферти на днешната среща посред им в Мадрид.

Известният с избухливостта си Янакопулос е напуснал сбирката ядосан, освен това надалеч преди нейния край, а по-късно удостовери решението с пост в профила си в Instagram. Там милиардерът написа, че “Панатинайкос се завръща там, където баскетболът постоянно е бил. Край”, а тези негови думи бяха коментар към фотография с логото на ФИБА - организацията, която по този начин и не съумява да откри общ език с Евролигата.

Panathinaikos is returning to where basketball should always have been....Final!

Публикация, споделена от dimitris giannakopoulos (@dpg7000) на Апр 12, 2018 в 6:42 PDT

ПАО е шесткратен първенец на Евролигата, като в два от случаите, в които изкачва континенталния връх, печели “тройна корона”, допълвайки европейския успех с купа и купа в Гърция.

Янакопулос е в черния лист на Евролигата и по-рано през годината получи едногодишна възбрана за посещаване на каквито и да е мачове от надпреварата. В следствие той получи сходна глоба и в гръцкото състезание, а като ответен удар изпрати до медиите отчет с редица неточности в ущърб на неговия отбор и на двата фронта.

Ρε θα σας τελειωσουμε...με τον Παναθηναικο δεν παιζει κανεις

Публикация, споделена от dimitris giannakopoulos (@dpg7000) на Апр 12, 2018 в 6:58 PDT

Преди три години колоритният грък пък бе упрекнат от турския арбитър Реджеп Анкаралъ в отправяне на смъртни закани след дуел против ЦСКА (Москва).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР