Разривът между Продължаваме промяната и президентството има други корени. Става

...
Разривът между Продължаваме промяната и президентството има други корени. Става
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Президентството има политически амбиции, които ПП разочарова

" Разривът сред " Продължаваме промяната " и президентството има други корени. Става ясно, че президентството има политически упоритости и ние сме ги разочаровали. Ние благодарихме на президента, че поведе митинга, само че в никакъв случай няма да бъдем президентска партия. Явно това не се е понравило ", сподели Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " пред бТВ във връзка изявлението на президента Радев, че е било неточност да се довери на " Продължаваме промяната " и назова ръководството им " шмекерия ". 

" Не приляга на висотата на президентската институция да дава оценки на политическите партии. Партиите са израз на хората и техните политически хрумвания. Зад " Продължаваме промяната " стоят половин милион души и той ги окачестви като " шарлатани ". Президентът би трябвало да сплотява ", сподели още Лорер.

" Имам доста ясна визия, че доста пъти се опитваха да пришият " Продължаваме промяната " към президентството. Всички структури на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са в цялостна сигурност. Никой от нас не ги е взимал и няма да ги вземе. Нинова се тревожи, тъй като гласовете на Българска социалистическа партия понижават с годините. Политическа партия стои в центъра на българската политика ", разяснява той. 

Депутатът от " Продължаваме промяната " съобщи, че появяването на Кирил Петков и Асен Василев като служебни министри е дало начален подтик на партията, само че не поддръжката на президентството е това, което е спечелило сърцата на българите.

" Бездействието на БАБХ, откогато " Продължаваме промяната " не я ръководи, е много явно. Те не се явяват на делата, не заплащат таксите. Това са обикновени хватки, с цел да симулираш активност, а в действителност да не вършиш нищо ", по този начин Лорер разяснява сигнала до ДАНС, който партията внесе против Българската организация по сигурност на храните (БАБХ).

" Всички знаем, че господин Габровски е фон в ГЕРБ, тъй като решенията се взимат еднолично. Ние няма да подкрепим техен мандат, без значение кой е министър председател. Ние няма да предлагаме нищо. Ще участваме в преговор единствено във връзка с политиките, които сме оповестили ", безапелационен бе Даниел Лорер. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР