Разработеният от Министерство на образованието на Република Китай „Youth Global

...
Разработеният от Министерство на образованието на Република Китай „Youth Global
Коментари Харесай

Република Китай с програма за младите, насочена към трупане на опит от други държави

Разработеният от Министерство на образованието на Република Китай „ Youth Global Action Plan “ дава на младите опция да се учат от най-хубавите практики на други страни, като по едно и също време с това предизвиква и обществените промени в страната.

В рамките на основаната през 2018 година стратегия, дребни групи от участници на възраст сред 18 година и 35 година биват изпращани в чужбина, с цел да придобият опит в интернационалните организации, ориентиран към осъществяване на задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване, свързани с образованието и половото тъждество.

В допълнение програмата дава на по-младите генерации световна вероятност, което им оказва помощ да стигнат до ефикасни решения на зараждащи обществени проблеми. Основната цел на „ Youth Global Action Plan “ е да въодушеви водачите на утрешния ден да се задълбочат в културно-икономически, политически и обществени събития и проблеми и да им даде една по-различна позиция, която ще спомогне за тяхното по-нататъшно разрешаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР