Разработеният от Българския футболен съюз проект Добре дошли в България!

...
Разработеният от Българския футболен съюз проект Добре дошли в България!
Коментари Харесай

Проект на БФС за интеграция на бежанците спечели подкрепата на УЕФА

Разработеният от Българския футболен съюз план „ Добре пристигнали в България! Семейни тренировки по футбол за бежанци “ завоюва финансиране от страна на УЕФА по програмата на Европейската футболна асоциация за интеграция на бежанците.

Общо 17 държави-членки се бориха за поддръжката на УЕФА, като в последна сметка отличените от позиция на конструкция, визия и цели концепции са тези на България, Хърватия, Уелс, Финландия, Северна Ирландия и Армения. На публична онлайн гала управлението на европейския футбол похвали създаването на БФС, а участниците дружно означиха Световния ден на бежанците – 20 юни.
 Борислав Михайлов е още веднъж президент на БФС Борислав Михайлов е още веднъж президент на БФС
Борислав Михайлов бе възобновен на поста президент на Българския футболен съюз, стана ясно от решение на Софийския градски съд. Досега...

Представеният проект, завършен в съдействие с Държавната организация за бежанците в България и Българската спортна федерация за хора в неравностойно състояние, има за цел организирането на подготвителни сесии два пъти седмично за деца над 6-годишна възраст във всеки един от четирите бежански лагера на територията на страната.

Работата по интеграцията на чужденците е измежду главните обществени цели в политиката на УЕФА, като от началото на акцията през 2017/2018 година общо 34 плана са сполучливо осъществени на територията на континента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР