Разработчиците от Wargaming представиха новата версия на своя продукт –

...
Разработчиците от Wargaming представиха новата версия на своя продукт –
Коментари Харесай

Съществени промени във версия 1.0 на World of Tanks



Разработчиците от Wargaming показаха новата версия на своя артикул – World of Tanks 1.0. Тя бе показана на 6 март по време на шампионат в Москва, Русия.

Новата версия ще включва редица промени, най-ярката от които е напълно новата графична машина. Благодарение на нея визията в играта ще бъде доста усъвършенствана. Също по този начин геймърите ще получат голям брой нови настройки на интерфейса.

Прочетете още: Триизмерен модел от играта World of Tanks влезе в музей

Естествено ще бъдат прибавен нови танкове, като детайлността на към този момент включените в играта ще бъде усъвършенствана. Говори се още за нови анимации, елементи от обкръжението и така нататък

В World of Tanks 1.0 ще бъдат импортирани промени и при музикалния акомпанимент. Музиката към този момент ще подхожда на протичащото се на екрана.

Една от най-радващите вести е, че новата графика няма да изисква компютър с няколко видеокарти. По време на събитието в Москва бе оповестено, че играта ще върви с удобните 60 фрагмента в секунда при 4K резолюция в случай че геймърът разполага с видеокарта GeForce GTX 1070, която видя бял свят през 2016 година

Играчите могат да си смъкват авансово новата версия, като формалният ѝ старт ще бъде даден ма 20-ти март.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР