Разпространяването на неистини и фалшиви новини, още повече в такова

...
Разпространяването на неистини и фалшиви новини, още повече в такова
Коментари Харесай

Фалшивите новини, прокуратурата на Иван Гешев, Пеевски

" Разпространяването на лъжи и подправени вести, още повече в такова време, е нарушаване на закона, уронва престижа на институциите, разрушава българската държавност. Подобно държание има за директен резултат застрашаване върховенството на закона и подкопаване на устоите на правовата страна и е в интерес единствено на причинителите на закононарушения ". Това умозаключение, представител на основния прокурор Иван Гешев, за чиято оставка упорстваха и упорстват обществено редица политически и публични фигури, а през лятото и ранната есен на 2020 година имаше големи митинги, в чиито претенции също присъстваше тази оставка. поради изключителния скандал с наложените наказания от страна на Съединени американски щати против шестима български жители, измежду които са Делян Пеевски и Васил Божков.
И тъй като в последно време доста хора почнаха да си разрешават да дават препоръки на публицистите по какъв начин да бъдат публицисти – изключително политици, които поучават какви въпроси да бъдат задавани на конференции – аз ще взема да вървя след тези препоръки и да я карам като публицист.
Да продължим: " Следва да се означи, че огромна част от посочените условия в разисквания отчет на Министерството на Съединените американски щати евентуално стъпват на работата на прокуратурата на Република България и събраните от нея доказателства, част от които към този момент са показани в съда ". " По отношение на лицето Пеевски през годините от страна на прокуратурата са били осъществени редица инспекции. Предстои същите да бъдат оценени ".
Сега – във връзка с господин Делян Пеевски, коя част от посочените условия в разисквания отчет на Министерството на Съединените американски щати стъпва на работата на прокуратурата на Република България? Моля за конкретика, изключително поради декларираното, че ще се прави разбор на редицата инспекции през годините, правени на господин Пеевски!
В писането на публикации има използване и на така наречен предистория - с цел да стане по-ясно на читателя защо иде тирада! Аз ще я приложа с! Ще прибавя и следното – по кое време прокуратурата на Република България, ръководена от Иван Стоименов Гешев, ще отговори на следния от десетки въпроси на така наречен комисия LIBE - Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Европейския парламент:
" След на Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Европейския парламент на 28.08.2020 година, прокуратурата на Република България разгласява на формалната си интернет страница, че срещата е инициирана от основния прокурор на Република България (бел. ред. – Иван Гешев). Всъщност, тя беше инициирана от Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Европейския парламент и предложения основния прокурор на Република България, който изпрати своя заместител (бел. ред. – Красимира Филипова). Желаете ли да коригирате тази подправена информация? "
И още едно въпросче - какво е наказването за разпространение на подправени вести съгласно българското законодателство, г-жо Милева?
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР