Разпространиха нови кадри от движението на колата, причинила жестоката катастрофа

...
Разпространиха нови кадри от движението на колата, причинила жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Семерджиев карал със синя лампа преди катастрофата ВИДЕО

Разпространиха нови фрагменти от придвижването на колата, предизвикала жестоката злополука в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда по какъв начин водачът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, осведоми " Нова ".

След случая, при който починаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при свиреп удар в асансьора на метростанцията на бул. „ Черни връх”.



Шофьорът беше арестуван от отряд „ Кобра “ малко след 13 ч. По време на задържането си в жилище в кв. " Лозенец " той е бил в не напълно съответно положение. Това заяви на брифинг по тематиката шефът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

При задържането му са открити са отличителни полицейски знаци, а в деня на злополуката е направил още едно нарушаване.

„ Предстои обиск и изземване от жилището, само че чакаме бранител на лицето, а той желае да има бранител. Беше съответен до там да ми даде телефона на майка си и тя му откри бранител. Нищо не споделя, сега е самичък. След привършване на претърсването в дома му, на което той би трябвало да участва, ще бъде заведен в здравно заведение, където да му бъдат взети съответните проби. Не може да се заведе първо, тъй като, в случай че го изведем от местопроизшествието, след време неговите юристи може да пледират, че нещо не е непокътнато на местопроизшествието и сме му нарушили правата “, изясни Ясен Тодоров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР