„Разпространените от прокуратурата записи са в суров вид и с

...
„Разпространените от прокуратурата записи са в суров вид и с
Коментари Харесай

Началникът на кабинета на президента: Разпространените записи са с много условности

„ Разпространените от прокуратурата записи са в недопечен тип и с доста условности. Към днешна дата въпросителните са една страница, а отговорите - нула. Категорично няма изясненост за протичащото се “.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Калоян Методиев, шеф на кабинета на Румен Радев. Той изясни, че президентската институция е схванала за тези записи от медиите.
Прокуратурата пусна диалозите, поради които пита за имунитета на Радев Става дума за инспекция на КПКОНПИ, обвързвана с назначението на Десислава Радева
" Не е минало още през юридическо разискване, с цел да се ревизира достоверността. Все още сме в областта на догадките. Нещата се развиват в гръмотевичен порядък и ги научаваме сред етажите “, посочи Методиев.

По думите му сега сме очевидци на " разграждането на държавността ".

" Междуинституционалната война се разраства. Създават се условия за една съвършена стихия в страната. Кой какво ще прави в тази мътна вода е обособен въпрос. Очевидно към този момент сме влезнали в една рецесия и какво ще се роди от нея ще стане ясно в близко бъдеще ", счита Калоян Методиев.
Румен Радев: Главният прокурор да каже за какво пита Конституционен съд за президентския имунитет Държавният глава акцентира, че от Обвинител №1 се чака да брани публичния интерес, а не политици и предприемачи
" Ако президентът каже, че България е добре и се развива, би изгубил най-силното си оръжие – да приказва истината и да е огледало на това, което се случва в обществото. Няма по какъв начин да се каже на черното бяло – нещата у нас не вървят. Система след система изключват, страната не действа даже на битово равнище от африкански вид ", на мнение е началникът на кабинета на Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР