Разпространените на пандемията у нас започна да придобива наистина притеснителни

...
Разпространените на пандемията у нас започна да придобива наистина притеснителни
Коментари Харесай

Лекар към чалгарите с коментар, който хваща за гушата

Разпространените на пандемията у нас стартира да придобива в действителност притеснителни размери. Заради това доктор от направи Разтърсващ коментар какво се случва в лечебните заведения и по какъв начин чалготеките подвигнаха броя на инфектираните от ковид у нас направи лекарят от столичната УМБАЛ „ Св. Анна “ доктор Ваньо Шарков. Той бе заместител здравен министър във втория екип на Борисов, преди този момент е бил два мандата народен представител. Политическата му кариера е обвързвана със Съюз на демократичните сили.

Ето какво написа Ваньо Шарков във Facebook:

 „ Ще влезем! В един миг, всички ще влезем! Ще влезем в „ алените браншове ” и клиники, там където са пациентите инфектирани със SARS-Cov-2.  Някои от нас не са излизали от там, други влязоха и излязоха, а трети влязоха...и в никакъв случай не излязоха. Изнесоха ги!

Това обаче се оказа обикновено... Нали всичко и постоянно опира единствено до нашата Хипократова клетва! Нашата... Когато ние сме я полагали, други са биели чела в подове и игрища в името на боговете на чалгата...

Ще влезем! Може би всички ще влезем, тъй като знаем, че по този начин би трябвало! Ние ще влезем в клиниките; други ще влязат в питейните заведения любими; трети в чалготеките, които душите им свободни в никакъв случай не са напускали.

И тъй като на нас не ни е за първи път, би трябвало да знаете-няма метод да се срещнем у Вас, само че нека не се срещаме у нас.

Всеки ден тайните теории на всемирната дивотия благодарение на администативната нелепост убиват смисъла на Хипократовата клетва...

И все пак, ще влезем! После ще си избирате персонален доктор от Топлофикация, ще ви ваксинират от Енергото или ще Ви оперират от ВиК! Може би ще Ви диагностицират най-хубавите каки от кварталното фото или ще Ви лекуват гъбарите от локалния пазар.

Ние ще влезем в Ковид-сектори и клиники, само че КОЙ ЩЕ ЗАЕМЕ НАШИТЕ МЕСТА? “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР