Разпределителят на националния ни отбор по волейбол Георги Сеганов се

...
Разпределителят на националния ни отбор по волейбол Георги Сеганов се
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Все още не мога да кажа в кой отбор отивам, той трябва за го обяви официално

Разпределителят на националния ни тим по волейбол Георги Сеганов се завръща да играе в Италия, като в последните дни името му се свързва от локални медии с два тима - Равена и Латина. В миналите два сезона той бе в турския Халбанк, а преди този момент носеше екипа и на различен италиански клуб - Сора.
 Национал ще играе в амбициозeн тим в Италия
" Все още не мога да кажа. Отборът би трябвало за го разгласи публично. Все още имам настоящ контракт с Халбанк и за това не мога да кажа кой е отбора. До дни ще стане ясно и то публично ", показа особено за БНР Георги Сеганов и добави: " Мисля, че италианското състезание е най-силното. Тези две години, които изкарах там – израснах доста. Мисля, че в този момент съм натрупал задоволително опит и мога да се върна там и да покажа най-хубавото от себе си. Едни от най-големите волейболисти в света играят там. Винаги е наслаждение и е мотивиращо да играеш с тях ", показа още налионалът.
 Национал мина по неповторим метод границата поради COVID-19
" Заради рецесията се чака парите в Италия малко да бъдат понижени. Остава да решат дали ще пускат фенове в залата. Аз не се тормозя да играя мачове без аудитория. Играл съм в такава конюнктура. В Турция волейбола няма такава гледаемост и е имало мачове с 20 индивида в залата. Не ме е боязън, да играя пред празни трибуни ".  Спрягат Георги Сеганов за трансфер в Равена
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР