Разпределителят на националния волейболен отбор на България за мъже Георги

...
Разпределителят на националния волейболен отбор на България за мъже Георги
Коментари Харесай

Разпределителят на националния отбор смени клубната принадлежност

Разпределителят на националния волейболен тим на България за мъже Георги Сеганов бе показан публично от италианския Топ Волей Чистерна. Българинът ще носи фланелката на водения от Лоренцо Тубертини тим през идващия сезон, като ще се бори за титулярното място с опитния Даниеле Сотиле. За последно 26-годишният плеймейкър се подвизаваше в турския Халкбанк, с който приключи на 6 място в шампионата.

"Приех предлагането на Топ Волей, тъй като ми хареса планът на клуба, който има богата история и огромни упоритости. Заедно можем да създадем страхотни неща ", съобщи Сеганов за клубния уебсайт.

"Щастливи сме да приветстваме Георги Сеганов, волейболист на отлично интернационално равнище, който в допълнение укрепва нашия състав. Имаме огромни упоритости за идния сезон ", показа от своя страна президентът на клуба Джанрио Фаливене.

За българина това ще е трети сезон в Италия след двата в Сора (2016-2018).

Отборът на Чистерна към този момент притегли редица национали на "Скуадра адзура " - Джулио Саби, Луиджи Рандацо, Оресте Кавуто, френският посрещач Кевин Тили и немският център Тобиас Крик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР