Разпределителят на Хебър Пазарджик Георги Братоев беше спокоен и доволен

...
Разпределителят на Хебър Пазарджик Георги Братоев беше спокоен и доволен
Коментари Харесай

Георги Братоев: В момента съм с 13 килограма по-лек отколкото миналата година

Разпределителят на Хебър Пазарджик Георги Братоев беше спокоен и удовлетворен след триумфа на новия му тим против някогашните му сътрудници от Нефтохимик с 3:0 в дуела за Суперкупата на България.

" Имаме добър тим и упражняваме доста. Разполагаме с двама нападатели, които са на доста високо равнище, по-високо от това на българското състезание. Имахме и малко шанс в първия гейм, защото взехме един безизходен първи гейм. Нефтохимик са един добър тим, който имаше много по-малко време за тренировки спрямо нас, тъй че това е единствено дребна част от същинския им капацитет ", стартира Братиев.

" Моята работа е да играе волейбол, тъй че няма значение дали в чужбина или в България. Време беше за смяна за мен, оставям страхотни другари в Нефтохимик ".

" Тежко беше началото, защото момчетата в Нефтохимик не познават чудесно. И двата тима са построени от по 7-8 съществени състезатели, които са по-добри от останалите. Ако по този начин продължи развиването на двата отбора, то най-логичното ще е това да са тимовете, които да се борят и за останалите титли ".
 Мач за Суперкупата: Хебър - Нефтохимик 3:0 @@@

" В момента съм с 13 кг по-лек в сравнение с предходната година, което сигурно ще ми дава по-голяма експлозивност и подвижност на терена. Травмата ми е постоянно срещана ".

" Надявам се да вземем трите точки във Варна, по-късно против Марек, които чакам да са приятната изненада на шампионата и евентуално да са най-хубавите след останалите тимове ", приключи Братоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР