Разпознавате ли се в някой от типовете жени, описани по-долу?

...
Разпознавате ли се в някой от типовете жени, описани по-долу?
Коментари Харесай

Виж кои от тези 5 типа жени си

Разпознавате ли се в някой от видовете дами, разказани по-долу? Разбира се, може да бъдете композиция от видовете, което е най-хубавото. Малко отсам, малко оттова и се получава съвършената жена! 
Приятно четене! 
 5 изречения, които карат една жена да наподобява грозна в очите на другите 5 изречения, които карат една жена да наподобява грозна в очите на другите
" Красотата е в очите на гледащия " - тази фраза е безусловно вярна, само че постоянно дамите не помнят за нея. Когато една жена е щастлива и влюбе...
Добронамерената, мъдра жена
Това е СВРЪХЖЕНАТА, която е осъзнала хубостта на своята природа и не се опасява да отхвърли всички функции, които й се оферират в обществото. Тя живее в естетика със себе си и отдава обич и светлина. Истинско благосъстояние е, да имате подобен човек до себе си!

Независимата жена.
Независимата жена е по едно и също време обичана и ненавиждана от мъжете. Най-често женствена и добре поддържана, тя е обект на мъжките желания и стремежи. В опитите си да завоюват нейното внимание обаче множеството мъже се разделят с подправената заблуда за своето МЪЖЕСТВО, сблъсквайки се с непреодолимата бариера, на която с големи букви е написано: “ВНИМАНИЕ! НЕЗАВИСИМОСТ НА ЖЕНАТА! ” Такава жена не би могло да се купи или завоюва с фалш и красиви думи.
Тя е мощна, самостоятелна и не прави взаимни отстъпки със себе си. Свикнала е да се оправя сама с компликациите на живота.
Обикновено мъжете развиват комплекси към нея и се получава една битка за превъзходство...

Мъжкото момиче.
 Какви дами не харесват мъжете? Какви дами не харесват мъжете?
Определено мъжете харесват красиви дами. Но с изключение на на хубостта, те обръщат внимание и на някои черти в характера и държанието на женат...
Да ви назовават мъжко момиче си е чист комплимент. А, с цел да ви излезе това име, вероятно сте от тези готини дами, които пият бира с приятелите на мъжа си, падат си по рисковите спортове, обичат риска, избират занимателни мъжки компании, в сравнение с кифленски диалози с дами, имат прословутия за мъжете спортен темперамент, ненавиждат диетите и си хапват на стомах, като в това време поддържат страхотна форма (нали са спортни натури). Или другояче казано, мъжкото момиче си е жена фантазия за всеки мъж.Мъжете обожават мъжките девойки и същински се гордеят, в случай че имат такова до себе си.

Красавицата.
Това нормално е жена, презадоволена от мъжко внимание. Отвсякъде валят оферти и това подвига самочувствието й на макс. Тя подвига летвата, която мъчно се доближава. Тя знае цената си и употребява хубостта си за персонални цели. Обикновено отхвърлените мъже от нея, се обръщат на 180 градуса и се пробват да смачкат самочувствието й, тъй като егото им е наранено... Повярвайте, самочувствието на такава жена е недостижимо и нищо не може да го помрачи.

Жената паразит.
Срещу една солидна или не толкоз солидна прехрана, дамата паразит е подготвена да се подчини на мъжа и да изтърпи всичките му прищявки. Нямаща други цели и упоритости, тя разполага с задоволително свободно време, с цел да бъде разполагаем на този, от който ЗАВИСИ. Поведение, което се толерира от всички комплексирани мъже... Той ще й даде парички, тя ще е представителна за него, ще е послушна и ще следва желанията му,но несъмнено, всичко в връзките им се заплаща...  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР