Разположен на едно от най-красивите места в България, комплексът се

...
Разположен на едно от най-красивите места в България, комплексът се
Коментари Харесай

Bononia Estate Winery & Resort: винен туризъм, СПА и релакс на брега на река Дунав

Разположен на едно от най-красивите места в България, комплексът се намира в региона на град Видин, една от старите български столици. Историята в този район е толкоз богата и красива, колкото и самата природа там. През далечната 1895 година сред селата Гомотарци и Кошава маджарски предприемач построява една от първите пивоварни в България, която след години бива превърната във винарна. Така Bononia Estate Winery & Resortвъплъщава в себе си три века: 19-ти, 20-ти и 21-ви, давайки опция на своите посетители да прегледат и оценят историята и контраста в годините.

Бутиковият туристически комплекс на брега на река Дунав е допълнение към избата и лозята на " Бонония Естейт " и посреща с изключителна архитектура, прелестни гледки и опция за усамотение. Атмосферата придвижва в друга ера, дава чувство за успокоение, разкош и презареждане. Това винено райско кътче предлага на гостите си цялостен релакс, като се отдадат и виждат дребните удоволствия, които животът предлага, несъмнено, с общителното подпомагане на хубаво българско вино.

Гостите на избата могат да се потопят в магията на виното посредством турове, които включват с изключение на индустриалната част, по този начин и коридорите, и подземията от 19-ти век, а краят на всяка обиколка разсънва сетивата с дегустация на прелестните виновност на " Бонония ". Възможно е да се резервират авансово винени дегустации, които се организират в енотеката на комплекса - особено място, което гледа към най-красивото бъчвено помещение.

Хотелът разполага с 22 бутикови стаи, всяка със собствен личен жанр и темперамент, като всички са оборудвани с най-голям клас материали, похвали за гостите и прелестни тераси с удивителна панорама.
Реклама
Какво е един хотел без своя сътрудник в живота, а точно ресторанта? Ресторант " Бонония Естейт " е съвременен и комфортен и разполага с две тераси с панорама към реката и градината. Менюто е грижливо направено от нашия Executive Chef Филип Захариев и има за цел да накара всеки да се отдаде на удоволствието от хубавата храна и вино.

През есента очаквайте и откриването на СПА към хотела, чието съоръжение е извънредно съвременно и професионално и идва от Естония. Към момента гостите на хотела могат да се насладят на външен infinity басейн с величествена панорама към река Дунав.

Освен вътрешен и външен ъгъл за игри, от " Бонония " са планували и детска козметика с спомагателни разнообразни такъми за децата, и за удобството на мама и баща.

Bononia Estate Winery & Resort разполага и с единствена по рода си конферентна зала с голяма тераса, съзерцаваща величествения Дунава, както и специфична зала със златни съдове за вино, които могат да бъдат видени единствено тук. На територията на комплекса гостите му имат опция да изберат сред няколко разнообразни като интериор и размер пространства за събития, като сватби, тимбилдинги, срещи, презентации и др
Реклама
А ето и обещанието на " Бонония ": В Bononia Estate Winery & Resort ще създадем всичко допустимо да се почувствате незабравимо - на брега на река Дунав с чаша хубаво вино в ръка!
За повече информация и резервации: тел: +359 882 362 623 Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР