Разположен на 710 метра надморска височина Персенк е първият термалек

...
Разположен на 710 метра надморска височина Персенк е първият термалек
Коментари Харесай

Грандиозно Summer Party “Persenk” 2021 даде старт на летните емоции в Девин

Разположен на 710 метра надморска височина Персенк е първият термалек аквапарк, който съчетава лечебната мощ на водата с атрактивни уреди, басейни и занимания. Сгушен във величествените и митични Родопи, измежду прохладата на борови гори и чист планински въздух, той е съвършен избор за фамилна отмора, изключително поради съществуването на няколко типа минерални извора.

Стартът на летните страсти стартира още в 10 сутринта, когато Термален Аквапарк Персенк се трансформира в спонтанна „ Арена на дуелите “. Гостите бяха посрещнати от част, от емблематичните участници от Фермата: Боби, Мария и Хепи Ванче и имаха опция да тестват силите и уменията си, в разнообразни по компликация и трудност игри, дружно с телевизионните звезди.

В програмата, на най-голямото лятно събитие, участва и още един от запаметяващите се участници от Фермата – Дани Белев. Той въвлече дребните гости в едно магично премеждие със своите изумителни фокуси, а в ранния следобяд стартира незабравима салса фиеста!



Гостите претърпяха горещи страсти и огнени ритми с латино танците на Salsa con Miguel и дегустираха ледени коктейли под звуците на известни миксове и части от DJ ISP.

За ценителите на положителната храна, се състоя Галавечеря, съчетана с вечерна стратегия в ресторант-градина „ Модър “ – ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО. Водещи на стратегия бяха обичаните телевизионни продуценти – Иван Христов и Андрей Арнаудов, които откриха вечерта с една позната и занимателна игра, а доста овации събра осъществяването на Тримата Тенори – Уникалните гласове, които извършиха арии от известни опери, международни евъргрийни и приключиха присъединяване си с безконечна съветска класика.

Специалният посетител на галавечерята, бе една звезда, за която няма невъзможни стилове! Ангелският глас на изящната Нели Петкова зарадва публиката с обичани песни и се погрижи за положителното въодушевление на всички посетители до края на вечерта.

Купонът продължи до сутринта с едно незабравимо After Party, в нощен бар „ Downtown “ в СПА Хотел Персенк 5*.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР