Разполага с 2,31-инчов тъчскрийн, снима под вода на дълбочина до

...
Разполага с 2,31-инчов тъчскрийн, снима под вода на дълбочина до
Коментари Харесай

Andoer AN1 – екшън камера за 20MP снимки и 4K видео

Разполага с 2,31-инчов тъчскрийн, снима под вода на дълбочина до 30 метра и поддържа голям брой режими

Andoer AN1 е 4К 24fps екшън камера с огромен и сензитивен тъчскрийн

Разнообразието от екшън камери на пазара е впечатляващо. Потребителите имат избор от все по-функционални устройства, на изцяло допустими цени. Един от известните марки в този сегмент е Andoer, който предлага налични ценово екшън камери за качествени фотоси и видео.

Ще ви представим модела Andoer AN1 – компактна екшън камера, способна да прави фотоси с резолюция 20MP и да записва 4K видео с кадрова периодичност 24 fps. Камерата, доставяна от онлайн магазина Tomtop на цена под $60 (с купон), се базира на чипсет Novatek 96660, датчик IMX078 CMOS и широкоъгълни (170°) HD лещи, плюс технологии за възстановяване на качеството на изображенията.

Andoer AN1 4K употребява датчик IMX078 CMOS и широкоъгълни (170°) HD лещи

Екшън камерата разполага с огромен и сензитивен тъчскрийн с диагонал 2,31 инча. Поддържа функционалности като жироскоп, петкратен зум, външен микрофон, завъртане на изображенията, PC камера и други Доставя се със здрав калъф за носене и разнообразни съоръжения и аксесоари за феновете на спорта и рисковите прекарвания.

Andoer AN1 може да снима изображения и видео с високо резолюция и качество. Моделът поддържа най-много 4K P24 (2880×2160) UHD видео снимане и до 20MP (5120×3840) резолюция при статични фотоси. 2,31-инчовият HD тъчскрийн обезпечава отлична видимост и лесни интервенции с камерата.

Управлението на камерата е оптимално улеснено от сензорния екран

Устройството поддържа голям брой режими на снимане, включително Loop Recording, Time Lapse Video, Self-Timer, Burst Photo и Scene. В допълнение, жироскопът за видео и функционалността за стабилизиране (Anti-shake) при статични фотоси оказват помощ да се улови по-ясна и постоянна динамична картина.

Andoer AN1 може да се свързва към смарт телефон през безжична Wi-Fi връзка за шерване на сниманите фрагменти с другари. Камерата поддържа и свързване към външен микрофон през mini USB 2.0 порт за запис на тон с професионално качество. Екшън камерата върви в комплект с водоустойчив корпус, който разрешава на потребителите да вършат фотоси под вода на дълбочина до 30 метра.

Andoer AN1 4K се доставя с чантичка за носене и водоустойчив корпус

Цената на Andoer AN1 е изцяло налична за всеки консуматор, който желае да запамети и показа вълнуващите моменти при спортуване, туризъм, гмуркане и други занимания. Tomtop продава камерата единствено за $59,99 – цена, която е годна при въвеждане на ваучър WDANG , даващ право на $15 отстъпка. Устройството се доставя от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР