Разнообразни музикални стилове ще чуят пловдивчани, които изберат да посрещнат

...
Разнообразни музикални стилове ще чуят пловдивчани, които изберат да посрещнат
Коментари Харесай

С местна група и много фолклор посрещат Нова година в Пловдив

Разнообразни музикални стилове ще чуят пловдивчани, които изберат да посрещнат Нова година на площада в центъра на града. Това разгласи заместник-кметът по просвета Александър Държиков.
Програмата започва в 22 часа с концерт на рок-група Jeremy. 40 минути по-късно те ще бъдат последвани от пловдивската група " 4 Magic ". „ Това е заричане, обещано още предходната година. Всички ние се гордеем с тях и тази година девойките удържаха на думата си и ще посрещнат с нас Нова година “, посочи Държиков.
През 2017-та групата стана победител в петия сезон на X Factor България . От общината имаха предпочитание още предходната година да ангажират четирите девойки за празничната стратегия, само че тогава Елия, Никол, Валентина и Елеонора имаха различен уречен ангажимент и дадоха обещание тази година да са с пловдивчани, като в този момент ще изпълнят това свое заричане.
В часовете директно преди Нова година сцената ще превземе фолклорната музика. Първо пред присъстващите ще излязат музикантите от оркестър " Орфей ", а половин час след среднощ пловдивчани ще се насладят и на осъществяванията на отбор " Тракия ". Концертът ще приключи със Славин Славчев и неговата група. Водещи на програмата ще са Богдана Трифонова и Симеон Колев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР