Разнообразието от цветове и материали отговарят на различни предпочитания и

...
Разнообразието от цветове и материали отговарят на различни предпочитания и
Коментари Харесай

LG представя дизайнерски уреди за дома по време на CES 2021

Разнообразието от цветове и материали дават отговор на разнообразни желания и се вписват идеално във всеки интериор

Концепцията на LG за обзавеждане и уреди за дома LG Furniture Concept ще дебютира по време на CES® 2021 с интерактивно преживяване, позволяващо на посетителите да проектират виртуално жилищно пространство с уреди, които могат да бъдат персонализирани съгласно желанията им. Тези нови артикули отстраняват границата сред най-съвременните домашен уреди и дизайнерското обзавеждане. В сбирката са включени ледник InstaView® Door-in-Door®, ледник с фризер, микровълнова, миялна машина, пречиствател за вода, WashTower TM и отвесният апарат за гладене с пара Styler.

Способността на тези артикули да се интегрират без старания във всяка среда се ускорява от разнообразието от първокласни материали и съвременни цветове, които могат да бъдат смесени и съчетани по поръчка. Наборът от уреди LG Furniture Concept предлага голям брой комбинации от материали и цветове, от които може да се избира, позволявайки на потребителите да персонализират продуктите в сходство с персоналния си усет и декора на всяка стая в дома.



Първокласният външен тип на уредите се реализира в допълнение посредством потреблението на разнообразни покрития, в това число неръждаема стомана, стъкло, метал и FENIX, новаторски материал с усъвършенствана технология за покритие, планиран от Arpa Industriale от Италия. Непрозрачен, резистентен на пръстови отпечатъци и прелестен на досег, FENIX1 предлага отлична продължителност и има безконечен, само че съвременен външен тип.2

Чрез новаторското преживяване, предоставено от виртуалния шоурум на CES 2021, LG предлага на посетителите опция да се допрян онлайн до забележителната сбирка. Те ще могат да проектират мечтания от тях интериор и да го запълнят с уредите LG Furniture Concept в цветове и покрития по собствен избор.

„ Уредите LG Furniture Concept са многофункционални артикули, които обезпечават най-хубавото както от формата, по този начин и от функционалността си ", показа Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance и Air Solution Company. „ Обединявайки обзавеждане и високоефективни решения за дома, ние създадохме тази сбирка, с цел да допринесем за основаването на по-унифициран пространствено интегриран дом. "

Посетете на CES 2021, започващ на 11 януари, с цел да се докоснете до уредите LG Furniture Concept във виртуално жилищно пространство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР