Разногласията в Левски не са изчистени и за общото събрание

...
Разногласията в Левски не са изчистени и за общото събрание
Коментари Харесай

Ивайло Ивков очаква червен картон от Сираков

Разногласията в " Левски " не са изчистени и за общото заседание на акционерите на клуба на 6 април са се натрупали доста наболели въпроси. Това стана ясно след траялата над два часа и половина среща сред хора от управлението на клуба и представители на Националния клуб на последователите. Тя се състоя на ст. " Виваком Арена - Георги Аспарухов ". На нея участваха изпълнителният шеф Ивайло Ивков, членът на Надзорния съвет Петър Ганев, членът на Управителния съвет Даниел Боримиров и треньорът Станимир Стоилов. Липсваше обаче притежателят на клуба Наско Сираков, който се оправда преди дни, че няма време за този диалог.

След края участниците не бяха многословни. " Срещата мина съвършено ", сподели само Станимир Стоилов. Малко повече приказва Ивайло Ивков, който удостовери, че разликите му със Сираков са доста съществени и не са изгладени. Ивков изясни, че е дал отговор на всички сложени към него въпроси.

" Дано да има път за обединяване. Интерпретирам като " червен картон " думите на Сираков, че който не може да работи с него, си потегля. Продължавам да имам съществени разлики с Наско Сираков за доста основни неща. Не споделям, че не мога да работя с него. Предстои да забележим дали могат да бъдат изгладени ", сподели още изпълнителният шеф на " Левски ".

Присъствали на срещата обаче настояват, че от управлението са търсени пояснения на висок звук за протичащото се в клуба, само че очевидно е решено детайлности да не се изнасят пред медиите. По всичко проличава, че развиване по наболелите тематики ще има на общото заседание, към което към този момент се генерира огромен интерес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР